Tuesday, December 22, 2009

Oh Pulau Pinang ~


Kalau naik feri, kena masuk ikut jeti
Kalau ramai kawan masuklah ikut jambatan
Jumpa hidung mancung bukan semua pelancong
Combi anak Tanjung, anak mami dok Jelutong

Mai lah siniiii
Pulau Pinang menanti
Batu Ferringhi, Padang Kota
Naik beca pusing Komtar

Pakat mai siniiii
Pulau Pinang satu destinasi
Tengok pula Tanjung Tokong
Pesta Penang Sungai Nibong

Apehal aku tiba-tiba je cite pasal Penang ni. Sebenarnya aku nak letak gambar family aku kat sini. Lepas majlis perkahwinan abang aku, kitorang g ronda-ronda penang (memandangkan kakak ipar aku orang Terengganu). Kejadian ni berlaku sebelum aku g Genting. Sementara menunggu gambar kat Genting, meh aku sajikan korang gambar family aku. Checki Daud


Jangan tanya sebab apa aku berbaju pink


Time ni kompang tengah dibalun


Gaya artis la katakan. Letih-letih :)


Dalam Queensbay

12 comments:

  1. serius comel gile pkai bju pink!
    aku suka org laki pkai bju kaler pink lembut.

    i tergoda u...

    ReplyDelete
  2. wah wah wah

    first time tgk pengantin baju pink
    sweet2 !

    ReplyDelete
  3. aku x pernah p penang,,,anyway slamat penagntyin baru pade belaiu...so PINKKK

    ReplyDelete
  4. baju pink cam M. Daud Kilau je aku tgk ko ni? <---- sila cakap aku kurang ajar!! hahahah.. gmbr ko g amik kat shazruls.blogspot.com.. byk pict yg da edit dalam tu..

    ReplyDelete
  5. pergh bergaya siot pink. hahahah!

    ReplyDelete
  6. Aku Beskot™: on the way. keke

    enuLwanie: erk.. ni kes terpaksa, kalau tak tak kuasa den.. nges nges

    Mr.Chenta: pengantin ke aku yang sweet? sila jawab dalam 10 sec. :P

    syaf: the pinky and the brain

    syed mohamed bin syed hassan (jen): aku gelak ni. hak hak hak tui.. hahah

    Fhad Boulala: aku suka M. Daud Kilau. Idola aku tuh.. lala~

    YobSumo: Gaya ape? gaya arbook ke? hehe

    ReplyDelete
  7. wei bila kenduri turr ,tak ajak aku pun...

    ReplyDelete
  8. ceki daud tuh xleh tahan..hahahaa..
    ermm...mane entri genting weiii....

    ReplyDelete
  9. hehehe... nape rmai sgt g pinang erk?? ade menarik ka kt sne??? sowie arrr... da lme gile ta g pinang... hehehe...

    ReplyDelete
  10. shazruls: Dah ajak la.. Mungkin terlepas entry sebelum ni kot..

    aLeen aVriL: Dah pos la.. cepat g baca n komen. Tak komen karang tahu nasib ko. Tambah lagi satu lebam.. Keke

    maisyara pot! pot!: Nak tahu menarik ke tak, datang la dulu.. :)

    ReplyDelete