Friday, December 25, 2009

Bajet Best !!!

Aku nak ajak bebudak yang g Genting berborak kat YM. Add aku ryofu_goku@yahoo.com Lagi ramai lagi bagus. Akhir kata kurangkan pergaduhan, lebihkan persetubuhan :P

15 comments:

  1. ceytt. yg g genting je blh add?
    cisss~ lagak :P

    ReplyDelete
  2. ah fatt cadangkan bersetubuh pakai vibrator je.
    hahahahaha

    weh, add aku dulu.
    seluar_pink@yahoo.com
    aku chat pkai email je.
    ym aku kena block.
    dh guna ultra surf utk unblock.
    tp x jadi.
    ada cara lain x?
    hotspot shield pun x jd.

    ReplyDelete
  3. aku tak reti add..YM tu ape?gagaga..nanti aku buat acount YM..

    ReplyDelete
  4. kurangkan pergaduhan, lebihkan persetubuhan? wahahahahahaha!!! sy budak bawah umur, buleyh join ka? xD

    ReplyDelete
  5. pundek.. polis tgh carik blog ni coz melucah!!!

    ReplyDelete
  6. Fatt Chin Choy: Yehaaaa

    Ery Farieha: Tak pergi kalau nak add pun apa salahnya :p

    miSs s!v: cantekk. nanti kita chat samapi lebam ye awak yang muke cam ex-kekasih gelapku.. XD

    nuLwanie: seluar_pink?? wakaka

    Mr.Chenta: Sabar abang. sabar... :D

    azzaliena suziantie: okey-okey

    jalak lenteng: YM = Yang Manis @ Yang Macho

    maisyara pot! pot!: Boleh je. Amik ilmu pengetahuan :D

    Fhad: Mengikut keterangan fhad masa kitorang lepak dulu. Pundek membawa erti PUNAI PENDEK. Jadi ko pun melucah gak fhad. Polis tangkap dia tu. Yang pakai cap tu..

    ReplyDelete
  7. gelak la gelak kuat2!
    klu x add, siap ko!

    ReplyDelete
  8. weh bok bak!!
    kesini ko!!

    ko bukak ym la wei..:)

    adeh..
    bok bak..
    aku miss kat ko la:(

    ReplyDelete
  9. aku dah add walau aku x p...heheh

    ReplyDelete
  10. ohhh berahi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete