Thursday, January 7, 2010

Kucing Tua


Aku dah start kerja. Minggu ni aku shift pagi. Hobi aku skang ialah tido. Ape-ape pesanan sila sms aku. YM ngan blog totally off. Berkaitan keja aku?? Ade ke kat kilang tempat aku kerja tu diorang cakap aku freshiee. Paling jibaouk cakap aku praktikal. Tau la aku ni awet muda. Tak dimakan usia orang cakap le katakan. Nges nges. Kenapa aku terlebih perasan??

10 comments:

  1. aku tgh kusut ni.
    xde org nk guide projek aku.
    PHP wt aku kusssuuuuutttttttt!!!!

    ReplyDelete
  2. pundek prasan siol.. hahaha.. pakai butho boley lah.. eh silap botox.. hahaha

    ReplyDelete
  3. muke lu mmg sweet child o mine arr..wa rase nak terajang dinding jer bile wa baca entry nih..hahaha

    ReplyDelete
  4. nak call tak boleh ke? erk..sampai hati. call. pg off.

    ReplyDelete
  5. terok sgt ka keja hg turr...xda internet buta ka kt sana hg kan IT personnel

    ReplyDelete
  6. enuLwanie: PHP = Pakat Hantuk Kepala

    Kapten Luffy: U mintak le kat sape-sape yang ada contact i. I malu la nak interframe kat sini. Gelenyah!!

    panggiL guA siv: Msg ngn u la buat i takleh tido. nges nges

    Fhad Boulala: Sape cakap aku pakai botox. Aku pakai butho la. Nak try ke?

    maira: Perasaan awak je tu. :D

    jalak lenteng: Dinding umah ko tu sebelah umah gurls tak? Aku nak join terajang. Kasi pecahla! :P

    shakinah: Sokong yang aku awets muda? Err mekasih

    hBz: Call pukul 3 pagi. Kalau ko call awek pun dah tentu mintak clash. Hampehss

    shazruls: Tak teruk.. Cuma aku ni kan pekerja berhemah. Kat opis aku buat kerja je. Tak sentuh lansung tenet. :P

    ReplyDelete