Thursday, January 21, 2010

Kelakar Ke??


Kambing : Amboi cik yam berseri pagi ni, nak ke bandar ke?


Ayam: Takde maknanya. Aku kan tiap-tiap hari melawa. Jambul aku ni saja insuran rm8k. Tu belum kira bulu lagi.


Kambing: Ala cik yam, ko menyemart sekalipun tetap tak pakai kasut. BERKAKI AYAM


Ayam: Ko kambing kadang-kadang aku kesian tengok ko..


Kambing: Asal plak? Nak kata aku tak mandi? Itu semua taktik lama la. Macam ko mandi!


Ayam: Bukan... Aku tengok ko ni bukan main ALIM. Janggut simpan. Tapi telo tunjuk merata kampung. Ape jadah


Kambing: -__-! zzZZZ


Entry dulu. Saja buat balik :)

Anda juga mungkin meminati:


13 comments:

  1. yg bawah tu ape?
    aku malas nak klik.
    :D

    ReplyDelete
  2. ade janggut tu ciri2 alim ke.. hm... sambil belai2 janggut ak...

    ReplyDelete
  3. hahahahha.. kurang asam punya ayam.

    (siv, yang bawah tu link2 untuk entri lama.)

    ReplyDelete
  4. hahahaha..

    kenape orang lidi yang marah ngan ayam tuh? ko kah kambing itu??

    ke kambing ko yang di kutuk itu? hahahaha

    wei aku dah link ko..sorry lambat! demm..hahaha

    ReplyDelete
  5. ouh ye ke?
    agagaa.
    nasib baik aku tak click.
    muahahah!

    ReplyDelete
  6. siv: bawah mana? Soalan kurang jelas xD

    crazy_labelle: Perasan alim la tu.. Janggut pun xde. Citt

    oranglidi: Ayam masak kurma memang tak perlukan asam. haha

    cik CumeY: Baru link? xpe aku cool down je. Nak bersendirian jap ~

    siv: Klik ape? Masih kurang jelas. Keke

    jen - jen punye cite: Wakaka. Jen dah ketawa. Nges nges

    ReplyDelete
  7. haish, aku tak perasan pun. kau organ2 pembiakan semua kau tahu kan. hahahaha.

    ReplyDelete
  8. hehhehhehehhe......biarkan lah telo nya..
    ayam dgki takde telo..
    sory bro lama tak singgah

    ReplyDelete
  9. ape kate kite sembeli due2 ekor menatang ni? kambing panggang plus ayam golek! sedap seyh...

    ReplyDelete
  10. rase nak tendang pun ada lu ni,


    siv cakap pasal link banyak2 lu bagi kat akhir entri lu nun.


    cis cc.

    ReplyDelete
  11. YobSumo: Bab kesukaan aku tu. Tapi time form 3 aku dapat B bab tu. Keciwa

    dakwat-merah: Tu la.. Ayam DENGKI. Takpe. Asalkan ko datang. Aku sangat gumbira :)

    maisyara pot! pot: Jom makan!!!

    oranglidi: Gua nak lu tendang dahi gua. Kasi benjol cam Jen. Sampai ke? :p

    ReplyDelete
  12. xsmpai la.

    tapi kalu wa bukak langkah silat, siap lu

    ReplyDelete