Thursday, February 4, 2010

Pasrah

Kes perbualan telefon dengan orang yang tak dikenali

013-xxxxxxx: Hello, Hafiz ada tak?
Hazri: Xde la.. Ni bukan Hafiz. Ni Hazri
013-xxxxxxx: Oo... Ok-ok
Putuskan talian

Selang 10 minit

013-xxxxxxx: Hello, Hafiz ada tak?
Hazri: Xde la.. Ni bukan Hafiz. Ni Hazri
013-xxxxxxx: Oo... Ok-ok
Putuskan talian

Selepas 30 minit

013-xxxxxxx: Hello, Hazri ada tak?
Hazri: Xde la.. Ni bukan Hazri. Ni Hafiz
013-xxxxxxx: Oo... Ok-ok
Putuskan talian

12 comments:

  1. pompuan ke laki yg call tu wei?
    mst nk ngorat ko tu!

    ReplyDelete
  2. helo hazri...aku nak dtg ko tungguuu...

    ReplyDelete
  3. enuLwanie: err gurl kot xD

    honey: Lo tak paham ke? Cuba tengok perbezaan perengan terakhir dengan yang awal >.<

    ian: Mai jangan tak mai.. Dah sampai roger aku. Aku leh teman korang sampai kol 4 je..huhuh

    ReplyDelete
  4. apejadah la si pemanggil tu. saje die nak kaco lu kot.

    ReplyDelete
  5. sbnrnya gurl tu aku.
    swit x cara aku ngorat ko?

    ReplyDelete
  6. enul, aku jawab bagi pihak hazri.
    suwit nye~~
    :D

    ReplyDelete
  7. oranglidi: Tu la. Tapi dia ada mention nama 'lidi'. Camne tu ar?

    Honey: paham pon... Hahaha

    enuLwanie: Sweet gile. Sampai kencing manis aku

    Siv: Lalalal ~

    ReplyDelete
  8. oranglidi: Dia tak mention lak pasal cepuk-cepuk nih. Pasal sampuk ada la XD

    Ery: Sebab aku bengang (ada tajuk lagu camni kan?)

    ReplyDelete