Monday, August 17, 2009

Gaban Dah Botak!!!

video

Tengok betapa sedihnya gaban bila dah masuk zaman senja. Rupa dah tak sekacak dulu. Disarankan gaban untuk pergi ke Yun Nam Hair Care. Kalau dak, toksah la mimpi nak jadi gaban. Buat malu ja. Kepada gaban, teruskan perjuanganmu. Tapi sebelum tu baik encik gaban pergi lebatkan rambut dulu. Kalau tak, tak payah trasform. rupa sama je. BOTAK!! (Bagi mereka yang tak mengenali gaban, orangnya yang ditengah tu. Search youtube untuk lihat wajah gaban ketika muda lagi kacak dengan menaip gaban)

p/s Walau buruk mana sekalipun aku tetap sokong gaban. You are my Hero

2 comments: